Polędwiczki Nadziewane gruszką i serem

Polędwiczki Nadziewane gruszką i serem
Gruszka i ser Nadziewane polędwiczki jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka wina porto, ser, gruszka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Polędwiczki Faszerowane Serem Kozim I Gruszką, Polędwiczki Nadziewane Gruszką, oraz Polędwiczki wieprzowe faszerowane figą i serem pleśniowym.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wytnij tłuszcz z polędwicy. Plaster polędwicy wzdłuż, cięcie do, ale nie przez środek, pozostawiając jedną długą krawędź nienaruszone. Łyżka mieszaniny gruszki do otwarcia polędwicy. Przynieś boki mięsa z powrotem razem, załączając mieszaninę gruszek i zabezpiecz w odstępach 2-calowych ciężkim sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3
Umieść polędwicę, szew w dół, na stojaku w patelni do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania. W razie potrzeby włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
4
Polędwica z polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Rozgrzej piekarnik do 500; umieść polędwicę w piekarniku. Zmniejszyć ogień do 350, i piec, odkryte, przez 1 godzinę lub aż mięso termometr rejestruje 140 (rzadko) do 160 (średni).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wyjąć z piekarnika i odstawić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Usunąć Sznurek i pokroić polędwicę po przekątnej w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/4 cala; ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia11
Magazyn