Polędwiczki Nadziewane gruszką i serem
Gruszka i ser Nadziewane polędwiczki jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka wina porto, ser, gruszka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Polędwiczki Faszerowane Serem Kozim I Gruszką, Polędwiczki Nadziewane Gruszką, oraz Polędwiczki wieprzowe faszerowane figą i serem pleśniowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce i odstaw na bok.
Wytnij tłuszcz z polędwicy. Plaster polędwicy wzdłuż, cięcie do, ale nie przez środek, pozostawiając jedną długą krawędź nienaruszone. Łyżka mieszaniny gruszki do otwarcia polędwicy. Przynieś boki mięsa z powrotem razem, załączając mieszaninę gruszek i zabezpiecz w odstępach 2-calowych ciężkim sznurkiem.
Umieść polędwicę, szew w dół, na stojaku w patelni do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania. W razie potrzeby włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Rozgrzej piekarnik do 500; umieść polędwicę w piekarniku. Zmniejszyć ogień do 350, i piec, odkryte, przez 1 godzinę lub aż mięso termometr rejestruje 140 (rzadko) do 160 (średni).
Wyjąć z piekarnika i odstawić 10 minut.
Usunąć Sznurek i pokroić polędwicę po przekątnej w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/4 cala; ułożyć na półmisku.