Polędwiczka wieprzowa z glazurowaną czerwoną cebulą

Polędwiczka wieprzowa z glazurowaną czerwoną cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej z glazurowaną czerwoną cebulą. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 223 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu. Za $1.3 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ocet balsamiczny, bulion z kurczaka, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 6 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Słodka i pikantna polędwiczka wieprzowa w glazurze z Czerwonym Zacierem ziemniaczanym, Pieczona polędwiczka wieprzowa z salsą pomarańczowo-czerwoną cebulą, oraz Polędwiczka Wieprzowa Z Jukatanu Z Sałatką Z Jicamy, Awokado I Czerwonej Cebuli dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz tymianek, olej, sól i pieprz; dodaj wieprzowinę. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; marynować w temperaturze pokojowej przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
W międzyczasie podsmaż cebulę na oleju do miękkości; dodaj wino, rodzynki, cukier i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj bez przykrycia przez 45 minut lub do odparowania płynu. Dodaj ocet i tymianek; gotuj i mieszaj 10 minut dłużej, aby zmiksować smaki. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
4
Umieść wieprzowinę na ruszcie pokrytym sprayem do gotowania na płytkiej brytfannie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorące, Gotowane Spaghetti WieloziarnisteGorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 20-30 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
6
Odstaw na 5-10 minut przed pokrojeniem.
7
Podawać z ciepłą czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru

Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Polędwiczka wieprzowa w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Malbec i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwych sangiovese uzupełnia mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne garbnikowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Szczupły, żywy i zachwycający. Pochodzi głównie z Winnicy Sangiacomo Amaral Ranch na wybrzeżu Sonoma Ava. To wino o chudej, eleganckiej strukturze i żywej kwasowości, przypominające Burgundy.It uzupełnia bogate sosy, pieczone mięsa i uwielbia być łączony z drobiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn