Polędwiczka Wieprzowa Po Chińsku

Polędwiczka Wieprzowa Po Chińsku
Polędwiczka wieprzowa w stylu chińskim może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na danie główne. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz miód, sos sojowy, przyprawioną sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać barwnik spożywczy, możesz śledzić to danie główne z Orange Dream Angel Food Cake jako deser. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczka Wieprzowa Chińska, Polędwiczka Wieprzowa Z Grilla Po Chińsku, oraz Chińska polędwiczka wieprzowa z sosem czosnkowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wieprzowinę umyć barwnikiem spożywczym i posypać przyprawioną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
2
Umieść na stojaku na płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
3
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 425° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy termometr mięsa odczyta 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W rondlu połączyć sok ananasowy, sherry lub bulion, miód, sos sojowy i imbir. Doprowadzić do wrzenia; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 5 minut. Zagęścić w razie potrzeby. Wieprzowinę cienko pokroić w plasterki; podawać z sosem ananasowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje ulubione polędwiczki wieprzowe. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, sangiovese o średniej budowie uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne taninowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Crocus Malbec de Cahors Le Calcifere z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 44 dolarów za butelkę.
Crocus Malbec de Cahors Le Calcifere
Crocus Malbec de Cahors Le Calcifere
Intensywnie ciemne wino z akcentami fuksji na brzegach. Ten hojny Malbec obfituje w aromaty czarnej i czerwonej wiśni, sernika jagodowego i pudełka z przyprawami. Podniebienie jest skoncentrowane i jasne, kaskadowe z skoncentrowanymi smakami brioche, świeżej czerwonej śliwki, ciemnej czekolady i gałki muszkatołowej wspartej drobnoziarnistymi taninami. 
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn