Polędwiczka wieprzowa miodowo-Dijon z grzybami

Polędwiczka wieprzowa miodowo-Dijon z grzybami
Polędwiczka wieprzowa miodowo-Dijon z grzybami to danie główne, które serwuje 4. Za 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 32G białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, makaron, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 60%. Spróbuj Polędwiczka Wieprzowa Miodowo-Dijon, Polędwiczka Wieprzowa Honey Dijon, oraz Polędwiczka wieprzowa z miodem Dijon ze szparagami dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Spłaszcz plastry wieprzowiny do 1/2 cala. grubość; posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj wieprzowinę w oleju partiami, aż mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usuń i utrzymuj ciepło.
3
Na tej samej patelni podsmaż cebulę i pieczarki na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj czosnek; smaż 1 minutę dłużej. Dodaj mleko, musztardę, sos sojowy i miód. Włóż wieprzowinę na patelnię;podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
MiódMiód
MlekoMleko
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Polędwiczka wieprzowa naprawdę dobrze komponuje się z Pinot Noir, Malbec i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwych sangiovese uzupełnia mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne garbnikowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Szczupły, żywy i zachwycający. Pochodzi głównie z Winnicy Sangiacomo Amaral Ranch na wybrzeżu Sonoma Ava. To wino o chudej, eleganckiej strukturze i żywej kwasowości, przypominające Burgundy.It uzupełnia bogate sosy, pieczone mięsa i uwielbia być łączony z drobiem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn