Polędwiczka Wieprzowa Faszerowana Szparagami

Polędwiczka Wieprzowa Faszerowana Szparagami
Polędwiczka wieprzowa nadziewana szparagami może być właśnie głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 142 kalorie, 24g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,14 USD za porcję. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, wodę, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżką wynik 58% to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Polędwiczka wieprzowa Honey Dijon ze szparagami, Polędwiczka Wieprzowa Faszerowana, oraz Polędwiczka wieprzowa faszerowana 2 w 1 podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połączyć przyprawy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wyciąć wzdłużnie rozciąć środek polędwicy wieprzowej do 1/2 cala. z dołu. Otwórz tak, aby mięso leżało płasko; przykryj folią. Spłaszczyć do 1/4 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
Usunąć plastik; przetrzeć 1/2 łyżeczki mieszanki przyprawowej wewnątrz polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Na dużej patelni nonstick doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Dodać szparagi; przykryć i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
6
Szparagi odcedzić i natychmiast umieścić w lodowatej wodzie; odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Szparagi ułożyć wzdłuż polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8
Mięso złożyć na szparagi, zaczynając od długiego boku i zabezpieczyć sznurkiem kuchennym. Pocierać pozostałą przyprawę na mięso. Grill, przykryty, na pośrednim średnim ogniu przez 20-25 minut lub do momentu, gdy termometr mięsa odczyta 160°, obracając się od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje ulubione polędwiczki wieprzowe. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, sangiovese o średniej budowie uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne taninowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować La Celia Pioneer Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 to atrakcyjne wino o aromatach świeżych i dojrzałych owoców, w doskonałej harmonii z delikatnością fiołków i nutami starzenia dębu. Bardzo dobry atak na podniebienie, z owocowym skupieniem, typowy dla Malbeca, podniebienie średnio jędrne, ale jednocześnie eleganckie. Jest to idealny Malbec do picia z argetyną rostbef z typowymi "empanadas".
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn