Polędwica wołowa z zapiekanką Portobello z grzybami i sałatką warzywną na zimę

Polędwica wołowa z zapiekanką Portobello z grzybami i sałatką warzywną na zimę
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj polędwicę z pieczonej wołowiny z zapiekanką Portobello z grzybami i sałatką z zimowych warzyw. Na 12,81 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 898 kalorii. Ten przepis służy 4. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, marchewki dla niemowląt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Sosem Portowo-Grzybowym, Polędwica Wołowa Pieczona Z Sosem Pieczarkowym Madeira, oraz Zapiekanka z ziemniaków i grzybów Portobello dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Połączyć 1/4 szklanki wody i cebuli perła w małym naczyniu do pieczenia; przykryć i piec w 400 przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
3
Odcedzić i odstawić.
4
Pasternak gotować we wrzącej wodzie 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
5
Dodać szparagi i marchew; gotować 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
6
Warzywa wyjąć łyżką szczelinową i zanurzyć w lodowatej wodzie; ponownie odcedzić i odstawić. Buraki gotować we wrzącej wodzie 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Odcedzić i zanurzyć buraki w lodowatej wodzie; ponownie odcedzić. Buraki obieramy, odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
8
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać grzyby; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
10
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
11
Dodać 1 szklankę wody, octu i pietruszki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
12
Zdjąć z ognia; ostudzić. Wymieszać z estragonem, solą i pieprzem. Odstawić sos grzybowy shiitake i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
(duża Tuba)(duża Tuba)
1
Połączyć pierwsze 9 składników w płytkiej patelni; dobrze wymieszać. Ułóż grzyby w jednej warstwie na wierzchu mieszaniny bulionu, obracając się do płaszcza. Przykryć i piec w temperaturze 400 przez 20 minut; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Zwiększenie temperatury pieca do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
3
Gotować escarole we wrzącej wodzie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
4
Spuścić i zanurzyć escarole w wodzie z lodem; spuścić ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
EscaroleEscarole
5
Płaszcz danie gratin lub 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z 1 łyżeczką masła; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
6
Umieść 4 grzyby, łodygę po bokach, w przygotowanym naczyniu; zapas mieszanki bulionu. Escarole podzielić równomiernie między grzyby w naczyniu; wierzch z pozostałymi grzybami, łodygę boki w dół. Łyżka reserved mieszanka bulionu na stosy grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
EscaroleEscarole
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
7
Połączyć bułkę tartą i pozostałe składniki w misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Posypać stosy grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9
Piec w 425 przez 10 minut lub aż bułka tarta są lekko rumiane. Odstawić; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
1
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Połączyć 1 łyżeczkę oleju, sól, pieprz, i kardamon, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Rozłóż na wszystkie strony wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Ciepła 1 łyżeczka oleju w 9-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu, i dodać wołowinę i gotować 1 minutę z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Umieść patelnię w piekarniku i piec w 350 przez 30 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Odstawić 10 minut i pokroić na 8 plastrów.
1
Ułóż jedną zapiekankę Portobello-and-Escarole i 2 plastry polędwicy wołowej na każdym z 4 talerzy obiadowych. Sałatkę jarzynową podzielić równomiernie między talerze; łyżkę 1/2 szklanki sosu grzybowego shiitake na każdej porcji sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
EscaroleEscarole
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą

Składniki

12szparagi cienkie, przycięteszparagi cienkie, przycięte12buraki niemowlęce, przycięteburaki niemowlęce, przycięte8marchewki dla dzieci, obranemarchewki dla dzieci, obrane596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)454Orzechy dowolne (posiekane)polędwica wołowapolędwica wołowa1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibułka tarta świeżabułka tarta świeża0(może być lub przeglądać)nasiona kminku, prażone i mielonenasiona kminku, prażone i mielone596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino3Średnia żółta cebula, posiekanatorn escarole (ok. 1 pęczek)torn escarole (ok. 1 pęczek)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki3(zima)posiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki298Orzechy dowolne (posiekane)Pakiety świeże grzyby shiitake, łodygi usunięte (około 4 szklanki)Pakiety świeże grzyby shiitake, łodygi usunięte (około 4 szklanki)2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone28Orzechy dowolne (posiekane)1/4 szklanki pokruszonego koziego sera1/4 szklanki pokruszonego koziego sera11 funt cukinii,kardamon mielonykardamon mielony1(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy11 funt cukinii,Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniskosolny rosół z kurczakaniskosolny rosół z kurczaka1(może być lub przeglądać)nasiona gorczycy, tosty i mielonenasiona gorczycy, tosty i mielone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)2(może być lub przeglądać)oliwa z oliwek, podzielonaoliwa z oliwek, podzielona1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula28Orzechy dowolne (posiekane)1/4 szklanki rozdrobnionego świeżego parmezanu1/4 szklanki rozdrobnionego świeżego parmezanu4smallsmały pasternak lub 2 małe Pasternaki (pokrojone na pół), obranemały pasternak lub 2 małe Pasternaki (pokrojone na pół), obrane8cebula perłowa, obranacebula perłowa, obrana0(może być lub przeglądać)świeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz1(może być lub przeglądać)świeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz11 funt cukinii,świeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz8largesczapki grzybowe portobelloczapki grzybowe portobello2(zima)posiekany świeży lub 2 łyżeczki suszonego estragonuposiekany świeży lub 2 łyżeczki suszonego estragonu1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione11 funt cukinii,masło niesolonemasło niesolone596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 kartonowe kółko z ciastem (6 cali)1 kartonowe kółko z ciastem (6 cali)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 kartonowe kółko z ciastem (6 cali)1 kartonowe kółko z ciastem (6 cali)11 funt cukinii,posiekany świeży lub 1/4 łyżeczki suszonego tymiankuposiekany świeży lub 1/4 łyżeczki suszonego tymianku
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia96
Magazyn