Polędwica wołowa z sosem śmietanowo-musztardowym
Polędwica wołowa z sosem musztardowo-estragonowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś steki z polędwicy wołowej, wino, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Musztardą Pełnoziarnistą I Sosem Estragonowym, Musztarda-Estragon Polędwica Wołowa, oraz Pieczona polędwica wołowa z sosem estragonowym Cornichon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Steki posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodaj steki na patelnię; gotować 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodaj wytrawne białe wino, cukier i musztardę Dijon na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli, śmietany i posiekanego estragonu. Łyżka sosu na ciepłe steki.
Dekoruj gałązkami estragonu, w razie potrzeby.