Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina Shiitake
Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina Shiitake to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na $5.75 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka steków z polędwicy wołowej, mniej sodu bulion wołowy, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Steki z polędwicy wołowej z sosem grzybowym Shiitake, Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina, oraz Polędwica Wołowa Z Sosem Z Czerwonego Wina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Steki posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj steki; gotować 3 do 4 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij steki z patelni; utrzymuj ciepło.
Zmniejszyć ogień do średniej; dodać szalotki, czosnek, i grzyby. Smażyć 2 minuty.
Dodaj wino, 1/2 szklanki bulionu wołowego, tymianek, pozostałe 1/4 łyżeczki soli i pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej, i gotować 7 protokół, mieszając od czasu do czasu i skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Połącz skrobię kukurydzianą i pozostałe 1/2 szklanki bulionu wołowego w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Powrót steki na patelnię, i gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzane.
Usunąć i wyrzucić tymianek.
Posypać natką pietruszki.