Polędwica wołowa z sosem portowym

Polędwica wołowa z sosem portowym
Polędwica wołowa z sosem porto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $4.79 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka bulionu wołowego, masło, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby korzystać z portu można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Polędwiczki wołowe z sosem porto, Pieczona polędwica wołowa z sosem Pieczarkowo-portowym, oraz Polędwica Wołowa Z Sosem Portowo-Grzybowym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść wołowinę i bulion w 6-litrowym piecu holenderskim, upewniając się, że wołowina jest całkowicie pokryta wywarem i przykryj folią, pozostawiając mały otwór na parę do ucieczki. Wbij mały otwór w folię i włóż do mięsa termometr z natychmiastowym odczytem. Gotować na małym ogniu, aż wołowina osiągnie 125 stopni F, 55 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
W średnim rondlu doprowadzić port do wrzenia, a następnie zmniejszyć do około 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Zdjąć z ognia i ubić na maśle. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Aby podać, pokroić wołowinę, top z sosem i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Co sprawia, że ten przepis naprawdę śpiewać: ponieważ wołowina jest doprowadzona do temperatury tak powoli, to jest bardzo delikatne. Zrobiłaby zabójczą kanapkę ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn