Polędwica wołowa z polędwicą Zielono-czosnkową z Czerwonym i żółtym pieprzem

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać zioła i czosnek-Crusted polędwicy wołowej z Czerwonym i żółtym pieprzem smak spróbować. Na 6,31 zł / porcja, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 670 kalorii. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, oliwę z oliwek, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Steki z polędwicy wołowej z sezamem z dodatkiem ananasa, mango i czerwonej papryki, Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, oraz Ziemniaczano-ziołowy kruszony Lucjan z salsą z żółtym pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 °F. natrzyj 1 łyżkę oleju na każdy kawałek wołowiny.
Podgrzać 2 duże Patelnie zapobiegające przywieraniu na dużym ogniu.
Dodaj 1 kawałek wołowiny do każdego; brązowy ze wszystkich stron, około 5 minut.
Ułóż kawałki wołowiny na dużej patelni.
Wymieszać 6 łyżek oleju, czosnek, 2 łyżki tymianku i 2 łyżki rozmarynu w małej misce. Wierzch i boki kawałków wołowiny z musztardą, a następnie z mieszaniną ziół. Pieczeń, aż mięso termometr włożony do środka rejestry wołowiny 125 °F średnio rzadkie, o 45 minut.
Pokrój wołowinę w plastry o grubości 1/2 cala.
Posypać pozostałą po 1/2 łyżki tymianku i rozmarynu i podawać z pieprzem.