Polędwica wołowa z polędwicą Zielono-czosnkową z Czerwonym i żółtym pieprzem

Polędwica wołowa z polędwicą Zielono-czosnkową z Czerwonym i żółtym pieprzem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać zioła i czosnek-Crusted polędwicy wołowej z Czerwonym i żółtym pieprzem smak spróbować. Na 6,31 zł / porcja, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 670 kalorii. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, oliwę z oliwek, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Steki z polędwicy wołowej z sezamem z dodatkiem ananasa, mango i czerwonej papryki, Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, oraz Ziemniaczano-ziołowy kruszony Lucjan z salsą z żółtym pieprzem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 °F. natrzyj 1 łyżkę oleju na każdy kawałek wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Podgrzać 2 duże Patelnie zapobiegające przywieraniu na dużym ogniu.
4
Dodaj 1 kawałek wołowiny do każdego; brązowy ze wszystkich stron, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
5
Ułóż kawałki wołowiny na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Wymieszać 6 łyżek oleju, czosnek, 2 łyżki tymianku i 2 łyżki rozmarynu w małej misce. Wierzch i boki kawałków wołowiny z musztardą, a następnie z mieszaniną ziół. Pieczeń, aż mięso termometr włożony do środka rejestry wołowiny 125 °F średnio rzadkie, o 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Przenieś na talerz.
8
Odstawić na 10 minut.
9
Pokrój wołowinę w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
10
Posypać pozostałą po 1/2 łyżki tymianku i rozmarynu i podawać z pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
PieprzPieprz
RozkoszRozkosz
TymianekTymianek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia22
Magazyn