Polędwica wołowa z pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, cebulą smażoną po francusku i sosem z octu balsamicznego

Polędwica wołowa z pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, cebulą smażoną po francusku i sosem z octu balsamicznego
Polędwica wołowa z pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, Francuską smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 674 kalorie, 33g białka, oraz 44g tłuszczu. Na 7,68 zł za porcję, ten przepis okładki 25% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, nadający się do smarowania kozi ser, smażoną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Rafinowane Ciasteczka Cukrowe Bez Cukru jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Filet z zielonego pieprzu z wołowiny z sosem z octu gruszkowego, Polędwica Wołowa Z Chrzanem, oraz Polędwica wołowa z sosem balsamicznym.

Instrukcje

1
Rozgnieść czarny pieprz grubo i zapakuj obficie po obu stronach wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Skropić kilka łyżek octu balsamicznego na polędwiczki i ustawić w temperaturze pokojowej na 20 do 25 minut, aby marynować. Grill polędwiczki na podobieństwo. Podczas odpoczynku pokrój pomidora na plastry o grubości 1/2 cala i rozprowadź każdy plaster z kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Ser KoziSer Kozi
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Rozłóż to! Odstawić pomidory na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
4
Rozgrzej patelnię saute i dodaj pozostały ocet balsamiczny i cukier. Zmniejszyć do połowy. Filet ułożyć na plasterkach pomidora z kozim serem i skropić zredukowanym sosem balsamicznym. Top z francuskiej smażonej cebuli i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Cebula SmażonaFrancuska Cebula Smażona
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Ser KoziSer Kozi
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn