Polędwica wołowa z marynowaną cebulą i różowym pieprzem
Polędwica wołowa z marynowaną cebulą i różowym pieprzem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 19g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 5,81 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, cukru, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć Lekki rum, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Jagodowe Mieszane jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z sosem chipotle i marynowaną czerwoną cebulą, Crostini z Ricottanem i różowym pieprzem, oraz Prażony Ananas Z Różowym Pieprzem.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ocet z 1/4 szklanki cukru i 1 łyżką soli, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Dodać cebulę i odstawić w temperaturze pokojowej, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 1 godzinę.
Odcedzić cebulę, zastrzegając płyn do wytrawiania.
W międzyczasie natrzyj wołowinę oliwą i ustaw ją na małej patelni do pieczenia. Doprawić solą i pokropić 1 łyżką pieprzu. Piec na najniższym stojaku piekarnika przez około 40 minut, aż termometr natychmiastowo odczytowy włożony do środka zarejestruje 125 dla średnio rzadkich.
Przenieś pieczeń na deskę i pozostaw na 30 minut.
W rondlu połącz ros z pozostałymi 2 łyżkami cukru i gotuj na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, około 20 minut.
Dodać 1/4 szklanki płynu do wytrawiania i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Dodać zawiesinę skrobi kukurydzianej i pozostałe ziarna pieprzu i gotować, aż zgęstnieje, o 1 minutę.
Pokroić mięso, usuwając sznurki.
Przełożyć na talerze i ułożyć cebulę.