Polędwica wołowa z chutneyem gruszkowo-żurawinowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wołowej z chutneyem gruszkowo-żurawinowym. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, cebulę, gruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać przyprawę pumpkin pie można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z chutneyem żurawinowo-gruszkowym, Polędwiczki wieprzowe z dodatkiem słonecznej gruszki Chutney, oraz Chutney gruszkowo-żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Gotować cebulę, czosnek i wino na patelni o 5 protokół, często mieszając, aż cebula będzie miękka, ale nie brązowy.
Wymieszać z gruszkami, żurawiną, brązowym cukrem i przyprawą do ciasta z dyni; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu około 10 minut, często mieszając, aż żurawina pęknie.
Umieścić chutney w małej misce; odstawić.
W tej samej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu o 8 protokół średniej doneness, obracając raz.