Polędwica wołowa z chutneyem gruszkowo-żurawinowym

Polędwica wołowa z chutneyem gruszkowo-żurawinowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wołowej z chutneyem gruszkowo-żurawinowym. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, cebulę, gruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać przyprawę pumpkin pie można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z chutneyem żurawinowo-gruszkowym, Polędwiczki wieprzowe z dodatkiem słonecznej gruszki Chutney, oraz Chutney gruszkowo-żurawinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Gotować cebulę, czosnek i wino na patelni o 5 protokół, często mieszając, aż cebula będzie miękka, ale nie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać z gruszkami, żurawiną, brązowym cukrem i przyprawą do ciasta z dyni; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu około 10 minut, często mieszając, aż żurawina pęknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3
Umieścić chutney w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W tej samej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu o 8 protokół średniej doneness, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Podawać z chutney.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn