Polędwica wołowa z chrzanem i prażonym czosnkiem
Polędwica wołowa z chrzanem i prażonym czosnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.34 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, chrzan, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z czosnkowym kremem chrzanowym, Czosnek ziołowy polędwica wołowa pieczona w kremowym sosie chrzanowym, oraz Czerwone Wino-Marynowana, Pieczona Polędwica Wołowa Z Kremem Ziołowo-Chrzanowym.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Płaszcz sprayem do gotowania; zawiń w folię.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki. Rozgnieść miąższ czosnkowy, chrzan, sól, bazylia, tymianek i pieprz widelcem do wymieszania.
Trim tłuszczu z polędwicy; złożyć pod 3 cale małego końca. Mieszankę czosnkową pocierać na pieczeni.
Umieść polędwicę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Piec w temperaturze 400 przez 40 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Polędwicę ułożyć na talerzu. Przykryć i odstawić na 10 minut przed krojeniem.