Polędwica Wołowa Wędzona

Polędwica Wołowa Wędzona
Wędzona polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 795 kalorii, 43g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 6,85 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś hill country rub, polędwicę wołową, wióry drzewne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Majonezem Wędzonym Z Papryką, Polędwica wieprzowa wędzona miodem, oraz Grillowana Wędzona Papryka Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryć polędwicę i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
2
W międzyczasie moczyć zrębki w wodzie 30 minut. Przygotuj wędzarnię zgodnie ze wskazówkami producenta, doprowadzając temperaturę wewnętrzną do 300; utrzymuj temperaturę przez 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Polędwicę osuszyć; posmarować oliwą z oliwek i posypać masą wiejską.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Odcedzić wióry drzewne i umieścić na węglu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
5
Umieścić polędwicę na ruszcie do gotowania; przykryć pokrywką palacza.
6
Polędwica wędzarnicza, utrzymująca temperaturę wewnątrz palacza na poziomie 300, przez 45 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa włożony w najgrubszą porcję zarejestruje 13
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
7
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut; przykryć i schłodzić 12 do 24 godzin.
8
Płaszcz zimny ruszt do gotowania z grilla z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu. Rozgrzej grill do 400 do 450 (wysoka) ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Umieść schłodzoną polędwicę na ruszcie do gotowania i grilluj 2 minuty z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
11
Podawać z sosem Chimichurri.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
12
Niedrogie steki możesz zastąpić jednym z nich polędwicą. Zmniejszyć rub do 1 1/4 łyżeczki., obniżyć temperaturę palacza do 250, a następnie czas palenia poniżej. Tri-tip stek: 1 1/2 lb. przez 20 min. Stek z boku: 1 lb. przez 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Stek Z FlankiStek Z Flanki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia18
Magazyn