Polędwica wołowa w sosie winnym
Polędwica wołowa w sosie winnym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru sosu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 5,52 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ostry sos, przyprawy, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Sosem Z Czerwonego Wina, Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina, oraz Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina i szpiku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę posypać równomiernie solą i pieprzem.
Umieść na patelni wyłożonej folią aluminiową.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut.
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek i grzyby. Gotować, często mieszając, 7 minut. Wymieszać z winem i kolejne 3 składniki.
Ubić bulion wołowy i mąkę uniwersalną i wymieszać z mieszanką winną. Zmniejszyć ogień, i dusić, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż cebula jest miękka.
Wyjąć wołowinę z piekarnika i polać sosem.
Piec wołowinę 18 więcej minut lub do pożądanego stopnia doneness, fastrygowanie raz.
Wołowinę przełożyć na półmisek, sos na patelni.
Odstawić wołowinę na 10 minut przed krojeniem.