Polędwica Wołowa W Pancetcie
Polędwica wołowa w Pancetcie jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 10,13 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 921 kalorii, 47g białka, oraz 77 g tłuszczu na porcję. Mieszanka pancetta, szalotka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Polędwica Wołowa W Pancetcie, Polędwica wołowa w Pancetcie z bitą śmietaną chrzanową, oraz Polędwiczki Wieprzowe W Pancetcie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Borowiki moczyć we wrzącej wodzie przez 20 minut. Pocierać borowiki w płynie do namaczania, aby usunąć ziarno; osuszyć i grubo posiekać.
Przenieść borowiki do mini robot kuchenny i puree.
Roztopić masło na średniej patelni.
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż zmiękną.
Dodać czosnek i gotować przez 2 protokół.
Dodaj szalotki i gotować, aż zmiękną, 2 protokół. Wymieszać z puree z borowików. Doprawić solą i pieprzem.
Pieczeń doprawiamy solą i pieprzem.
Podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni. Podsmażyć pieczeń na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na całym; ostudzić.
Na suface pracy, lekko nakładają się 3 16-calowe kawałki papieru woskowego. Ułóż pancettę na papierze w 4 nakładających się rzędach, tworząc prostokąt długości polędwicy.
Rozłóż puree z porcini na pancetcie. Ustaw polędwicę na dolnej krawędzi pancetty. Używając papieru woskowego jako przewodnika, szczelnie zwinąć pieczeń w pancetcie. Ostrożnie Odklej papier woskowy. Zawiąż pieczeń sznurkiem kuchennym w odstępach 1 cala.
Przenieś do obramowanej blachy do pieczenia i pędzel z pozostałymi 1 1/2 łyżkami oleju.
Piecz wołowinę przez 25 minut, lub do momentu, gdy pancetta będzie chrupiąca i natychmiastowy termometr do odczytu włożony w środek mięsa rejestruje 12
Odetnij struny i usuń. Pieczeń grubo pokroić ząbkowanym nożem i podawać.