Polędwica wołowa smażona z Dijon i ziołami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wołowej smażonej z Dijon i ziołami. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, rozmaryn, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica wołowa z musztardą i ziołami, Garlicky Grillowana Polędwica Wołowa Z Ziołami, oraz Grillowana polędwica wołowa ze świeżymi ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę posypać solą i pieprzem.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wołowinę na patelni; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Połączyć musztardę i czosnek w małej misce. Mieszankę musztardy Rub równomiernie na wołowinie.
W małej misce połącz natkę pietruszki, rozmaryn i tymianek.
Wołowinę posypać równomiernie mieszaniną pietruszki.
Umieścić wołowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 26 minut lub aż termometr zarejestruje 135 lub do pożądanego stopnia doness.
Umieść polędwicę na talerzu; odstawić na 10 minut przed krojeniem.