Polędwica Wołowa Marynowana W Papryce
Marynowany pieprz-Crusted polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 646 kalorii, 37g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Na 6,16 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka gorącego sosu, oliwy z oliwek, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Papryką, Polędwica Wołowa Z Papryką, oraz Polędwica wołowa z papryką z marmoladą Kumkwatową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz port przez liść laurowy w płytkim naczyniu lub dużej wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Polędwiczki umieścić w marynacie. Przykryć lub uszczelnić, obracając się w płaszcz. Chill 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Usuń wołowinę z marynaty, zastrzegając marynatę. Wciśnij pieprz na wołowinę.
Umieść wołowinę na stojaku pokrytym warzywnym sprayem do gotowania na patelni z brojlerami.
Doprowadzić zarezerwowane marynaty do toczenia wrzenia w małym rondlu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty. Odrzuć liść laurowy.
Piec w temperaturze 425, fastrygując 3 lub 4 razy z zarezerwowaną marynatą, przez 45 do 55 minut lub do momentu, gdy termometr mięsny włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 145 dla średnio rzadkich.