Polędwica Wieprzowa Z Koprem Włoskim

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej z koprem włoskim. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieprz, nasiona kopru włoskiego, nasiona kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z rozmarynem z jabłkiem, koprem włoskim i szalotką, Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego, oraz Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego.
Instrukcje
Koper włoski i kolendrę umieścić w młynku do przypraw lub kawy; przetworzyć do grubo zmielonego.
Umieścić mieszankę przypraw w blenderze lub robocie kuchennym.
Dodaj 2 łyżki bulionu, sos Worcestershire, czosnek, sól, i pieprz; proces aż dobrze wymieszane.
Polędwiczki wieprzowe pokroić poziomo na 2 równe kawałki. Pokroić każdy kawałek wieprzowiny wzdłuż, cięcia, ale nie przez drugą stronę; otwarte płaskie. Mieszankę przypraw utrzeć na wieprzowinie.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 5 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj 1/4 szklanki bulionu na patelnię i gotować, aż płyn prawie wyparuje, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.