Polędwiczki wieprzowe z kolendrą i czosnkiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz olej roślinny, sól czosnkową, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pomarańcza, Kminek I Kolendra Grillowany Schab, Polędwica Wieprzowa Polędwica Pomarańczowa, oraz Polędwica Wieprzowa Z Jabłkami.
Instrukcje
1
W małej misce umieścić płatki pieprzu i zalać je wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić na 1 do 2 minut, aby ponownie nawodnić płatki.
3
Połącz wszystkie składniki solanki w blenderze lub w dużej misce za pomocą blendera immersion/stick. Wymieszaj płatki pieprzu i moczącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Solanka
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieścić schab w bardzo dużej plastikowej torebce, zalać solanką, wycisnąć nadmiar powietrza z torebki i zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
5
Zwiń torbę, aby równomiernie pokryć mięso. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub do 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Rolka
6
Rozgrzej pośredni grill z patelnią ociekającą i drewnem owocowym (najlepiej jabłkiem), kuchenką ceramiczną z płytą deflektora i drewnem owocowym (najlepiej jabłkiem) lub grillem węglowym lub gazowym Z pudełkiem lub Pakietem owocowym (najlepiej jabłkiem) do 121°.
Umieść wszystkie składniki glazury w słoiku z ciasną pokrywką i wstrząśnij, aby połączyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
9
Wyjąć schab z solanki i lekko osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
10
Posypać rub równomiernie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa Rub
11
Używając rąk lub pędzla, równomiernie, ale lekko, pokryj lędźwie olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
12
Włóż termometr do środka mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
13
Umieść schab w kuchence i gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 57°, około 1 godziny i 15 minut.
14
Szybko wstrząśnij glazurą, aby odnowić wszelkie składniki, które mogły się osiedlić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
15
Posmaruj schab glazurą i wróć do kuchenki, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 63°, około 15 minut. W tym momencie mięso będzie lekko różowe w środku; gotuj przez dodatkowe 5 do 10 minut, aby uzyskać więcej dobrze zrobionych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Mięso
16
Wlać około połowę pozostałej glazury na deskę do krojenia i top z polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
17
Odstawić na 10 minut.
18
Pokroić mięso w plastry 1/4 cala. Pogłębiać plastry w glazury, dodając dodatkowe w razie potrzeby, aby pokryć odsłonięte boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Mięso
19
Posypać fleur de Sel i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De Sel
Pieprz
20
Wskazówka: to danie jest tłum pleaser, więc będę podwoić go i mieć dwa na imprezę.
21
Przedruk za pozwoleniem z poważnego grilla: Dym, Char, Baste, &
22
Brush Your Way to Great Outdoor Cooking by Adam Perry Lang with JJ Goode and Amy Vogler, 2009 Hyperion