Polędwica wieprzowa z kolendrą i czosnkiem

Polędwica wieprzowa z kolendrą i czosnkiem
Polędwiczki wieprzowe z kolendrą i czosnkiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz olej roślinny, sól czosnkową, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pomarańcza, Kminek I Kolendra Grillowany Schab, Polędwica Wieprzowa Polędwica Pomarańczowa, oraz Polędwica Wieprzowa Z Jabłkami.

Instrukcje

1
W małej misce umieścić płatki pieprzu i zalać je wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić na 1 do 2 minut, aby ponownie nawodnić płatki.
3
Połącz wszystkie składniki solanki w blenderze lub w dużej misce za pomocą blendera immersion/stick. Wymieszaj płatki pieprzu i moczącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SolankaSolanka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieścić schab w bardzo dużej plastikowej torebce, zalać solanką, wycisnąć nadmiar powietrza z torebki i zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
5
Zwiń torbę, aby równomiernie pokryć mięso. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub do 1
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
RolkaRolka
6
Rozgrzej pośredni grill z patelnią ociekającą i drewnem owocowym (najlepiej jabłkiem), kuchenką ceramiczną z płytą deflektora i drewnem owocowym (najlepiej jabłkiem) lub grillem węglowym lub gazowym Z pudełkiem lub Pakietem owocowym (najlepiej jabłkiem) do 121°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
PatelniaPatelnia
7
Połącz wszystkie składniki mieszanki przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
8
Umieść wszystkie składniki glazury w słoiku z ciasną pokrywką i wstrząśnij, aby połączyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
9
Wyjąć schab z solanki i lekko osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Posypać rub równomiernie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
11
Używając rąk lub pędzla, równomiernie, ale lekko, pokryj lędźwie olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
12
Włóż termometr do środka mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
13
Umieść schab w kuchence i gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 57°, około 1 godziny i 15 minut.
14
Szybko wstrząśnij glazurą, aby odnowić wszelkie składniki, które mogły się osiedlić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
15
Posmaruj schab glazurą i wróć do kuchenki, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 63°, około 15 minut. W tym momencie mięso będzie lekko różowe w środku; gotuj przez dodatkowe 5 do 10 minut, aby uzyskać więcej dobrze zrobionych.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
MięsoMięso
16
Wlać około połowę pozostałej glazury na deskę do krojenia i top z polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
17
Odstawić na 10 minut.
18
Pokroić mięso w plastry 1/4 cala. Pogłębiać plastry w glazury, dodając dodatkowe w razie potrzeby, aby pokryć odsłonięte boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
MięsoMięso
19
Posypać fleur de Sel i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
PieprzPieprz
20
Wskazówka: to danie jest tłum pleaser, więc będę podwoić go i mieć dwa na imprezę.
21
Przedruk za pozwoleniem z poważnego grilla: Dym, Char, Baste, &
22
Brush Your Way to Great Outdoor Cooking by Adam Perry Lang with JJ Goode and Amy Vogler, 2009 Hyperion

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenektar morelowynektar morelowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekonfitury morelowekonfitury morelowe12 łyżeczki czosnku w proszkumocno zapakowany ciemnobrązowy cukiermocno zapakowany ciemnobrązowy cukier23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calałagodny proszek chile, najlepiej Chimayo, Ancho lub Hatchłagodny proszek chile, najlepiej Chimayo, Ancho lub Hatch1Batoniki toffi Heathmusztarda suchamusztarda sucha33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno posiekana kolendra lub pietruszka z płaskim liściemdrobno posiekana kolendra lub pietruszka z płaskim liściem10krewetki i żyłkiFleur de selFleur de sel1ząbek czosnku, obrany, przekrojony na pół, zarodek usunięty i starty na tarce z Mikropłytkamiząbek czosnku, obrany, przekrojony na pół, zarodek usunięty i starty na tarce z Mikropłytkami10ząbki czosnku, obrane, przekrojone na pół, zarodki usunięte i starte na tarce z Mikropłytkamiząbki czosnku, obrane, przekrojone na pół, zarodki usunięte i starte na tarce z Mikropłytkami1Batoniki toffi Heath4 do 6 bułek do hamburgerów, podzielonych, opcjonalnie4 do 6 bułek do hamburgerów, podzielonych, opcjonalnie1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses0Batoniki toffi Heathkminek mielonykminek mielony1Batoniki toffi Heathgrubo zmielony świeży czarny pieprzgrubo zmielony świeży czarny pieprz10krewetki i żyłkiDrobno zmielony świeży czarny pieprzDrobno zmielony świeży czarny pieprz1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeżo wyciśnięty sok z cytrynyświeżo wyciśnięty sok z cytryny1Batoniki toffi Heathpieprz cytrynowypieprz cytrynowy0Batoniki toffi HeathPrzyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay3kilogramyschabschab1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreorozgniecione płatki czerwonej paprykirozgniecione płatki czerwonej papryki12 łyżeczki czosnku w proszkusłodka paprykasłodka papryka23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaO oleju rzepakowym lub roślinnymO oleju rzepakowym lub roślinnym12 łyżeczki czosnku w proszkuwrząca wodawrząca woda4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia40
Magazyn