Polędwica Wieprzowa Z Dodatkiem Pomarańczy

Jeśli u pacjenta występuje około 45 minut do spędzenia w kuchni, polędwiczka wieprzowa z pomarańczą może być spektakularnym bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 271 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, brązowy cukier, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Klonowo-Solony Schab Pieczony, Schab z imbirem i tymiankiem, oraz Polędwica wieprzowa zapiekana solona.
Instrukcje
Połącz 1 szklankę wody i skórkę w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
Wlać do dużej miski; schłodzić do temperatury pokojowej.
Dodaj pozostałe 2 szklanki wody, 4 szklanki soku, sól, cukier i 1/4 szklanki sosu sojowego, mieszając, aż sól i cukier rozpuścić.
Wlać mieszaninę soli do plastikowej torebki o pojemności 2 litrów.
Dodać lód i wieprzowinę; uszczelnić. Przechowywać w lodówce przez 24 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Połącz marmoladę, 2 łyżki soku i 1 łyżkę sosu sojowego w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 10 sekund lub aż Marmolada topi.
Wyjąć wieprzowinę z worka i wyrzucić solankę. Osusz wieprzowinę ręcznikami papierowymi.
Umieścić wieprzowinę na patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 (nie wyjmować wieprzowiny z piekarnika); piec dodatkowe 45 minut.
Polewamy równomiernie wieprzowinę; pieczemy dodatkowe 5 minut lub do momentu włożenia termometru do najgrubszej porcji wieprzowiny 155 (lekko różowej).
Na półmisku ułożyć wieprzowinę. Przykryć folią; odstawić na 15 minut.
W razie potrzeby udekoruj plasterkami pomarańczy i gałązkami pietruszki.