Polędwica Wieprzowa Z Dodatkiem Pomarańczy

Polędwica Wieprzowa Z Dodatkiem Pomarańczy
Jeśli u pacjenta występuje około 45 minut do spędzenia w kuchni, polędwiczka wieprzowa z pomarańczą może być spektakularnym bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 271 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, brązowy cukier, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Klonowo-Solony Schab Pieczony, Schab z imbirem i tymiankiem, oraz Polędwica wieprzowa zapiekana solona.

Instrukcje

1
Połącz 1 szklankę wody i skórkę w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać do dużej miski; schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj pozostałe 2 szklanki wody, 4 szklanki soku, sól, cukier i 1/4 szklanki sosu sojowego, mieszając, aż sól i cukier rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
SokSok
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
4
Wlać mieszaninę soli do plastikowej torebki o pojemności 2 litrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
5
Dodać lód i wieprzowinę; uszczelnić. Przechowywać w lodówce przez 24 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
LódLód
6
Połącz marmoladę, 2 łyżki soku i 1 łyżkę sosu sojowego w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 10 sekund lub aż Marmolada topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
Sos SojowySos Sojowy
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia.
8
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć wieprzowinę z worka i wyrzucić solankę. Osusz wieprzowinę ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Umieścić wieprzowinę na patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
11
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 (nie wyjmować wieprzowiny z piekarnika); piec dodatkowe 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Polewamy równomiernie wieprzowinę; pieczemy dodatkowe 5 minut lub do momentu włożenia termometru do najgrubszej porcji wieprzowiny 155 (lekko różowej).
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
13
Na półmisku ułożyć wieprzowinę. Przykryć folią; odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
W razie potrzeby udekoruj plasterkami pomarańczy i gałązkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn