Polędwica wieprzowa pieczona miodowo-sojowa

Polędwica wieprzowa pieczona miodowo-sojowa
Polędwica wieprzowa pieczona miodowo-sojowa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 650 kalorii, 95g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $3.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś polędwicę wieprzową, ząbki czosnku, Azjatycki olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 14 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka, Polędwiczki Wieprzowe Z Miodem Sojowym, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla Z Miodem.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Alma de Los Andes Reserva Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Wyselekcjonowane winogrona z Agrelo i Uco Valley są poddawane długiej maceracji i 12-miesięcznej obróbce dębu, aby uzyskać ten pyszny, intensywnie owocowy Malbec z nutami borówki i boysenberry z nutą mineralności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 14 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn