Polędwica Wieprzowa Miodowo-Pomarańczowa
Polędwica wieprzowa miodowo-pomarańczowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka polędwicy wieprzowej, miód, Marmolada pomarańczowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica Wieprzowa Miodowo-Pomarańczowa, Polędwiczki Wieprzowe Z Miodem Sojowym, oraz Polędwica Wieprzowa Polędwica Miodowo-Sojowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników, dobrze mieszając trzepaczką. Rezerwy 2 łyżki Marmolady mieszaniny.
Rozgrzać patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 5 minut lub aż rumiane. Obróć wieprzowinę; pędzel z 1/4 szklanki mieszanki Marmolady.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut. Obróć wieprzowinę; pędzel z 1/4 szklanki mieszanki Marmolady.
Piec dodatkowe 10 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Wyjmij wieprzowinę z patelni; pędzel z zastrzeżonymi 2 łyżkami mieszanki Marmolady.
Odstawić 10 minut; pokroić.