Polędwica wieprzowa marynowana w ziołach

Polędwica wieprzowa marynowana w ziołach
Polędwica wieprzowa marynowana w ziołach jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz polędwicę wieprzową, rozmaryn, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Maślanka I Zioła Marynowane Polędwiczki Wieprzowe, Świeże Zioła-Marynowane Jagnięce Polędwiczki, oraz Czerwone Wino-Marynowana, Pieczona Polędwica Wołowa Z Kremem Ziołowo-Chrzanowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Soczyste i pluszowe, z warstwami owoców jeżyny i boysenberry wzbogacone mochą, grafitem i nutami kwiatowymi. Solidne, soczyste wykończenie."- Wine Spectator
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn