Polędwica Trzy-Fasolowa Chili

Polędwica Trzy-Fasolowa Chili
Polędwica z trzema fasolami Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 416 kalorii, 45g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy, olej roślinny, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek Z Polędwicy Chili, Obfite Chili Z Polędwicy, oraz Grube i grube Chili z polędwicą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W piecu holenderskim 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować 1 funt wołowiny na raz w oleju, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje; wyjąć z holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj cebulę i paprykę do holenderskiego piekarnika. Gotować 2 do 3 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-miękkie. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Przykryć i gotować na średnim ogniu 10 protokół. Wymieszać z wołowiną. Gotować odkryte 3 do 8 minut lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Merlot Dyrektora. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia82
Magazyn