Polska kapusta i kluski babci
Polska kapusta i kluski babci mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, wody, szynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Z łyżeczką wynik 81% to danie jest super. Podobne przepisy to Kapusta i kluski po polsku, Polska kapusta i kluski (Lazanki), oraz Polski makaron i kapusta Oszczędny Smakosz.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać kapustę i cebulę, aż bardzo miękkie, o 30 protokół.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia. Wymieszaj makaron z muszką i wróć do wrzenia. Makaron gotować do miękkości, ale nadal lekko twarde, o 12 protokół.
Dobrze odcedzić i odstawić.
Wymieszać wodę i gotowaną szynkę do mieszanki kapusty; podgrzać. Dokładnie wymieszać z cukrem.
Delikatnie wymieszać makaron muszki z szynką i kapustą i podgrzać.