POLLY-o ® Speedy Ziti
POLLY-o ® Speedy Ziti może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 397 kalorii, 21g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sosu pomidorowego, polly-o oryginalny ser ricotta, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Speedy Baked Ziti, Polly-o ® Pizza, oraz Polly ' s Perfect Blueberry Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.Chop 6 oz. ser mozzarella; umieścić w dużej misce.
Wytnij pozostałe 4 oz. ser mozzarella na cienkie plasterki; odstawić do późniejszego użycia.
Do posiekanego sera dodać sos pomidorowy i ser ricotta; dobrze wymieszać.
Dodać makaron, sól i pieprz; lekko wymieszać.
Wlać do lekko natłuszczonego 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia; top z plasterkami sera.
Piec 15 do 20 minut lub do ogrzania przez.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto