Polewa Z Pączków Czekoladowych
Przepis polewa czekoladowa pączek jest gotowy w około 41 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten poranny posiłek ma 126 kalorii, 0g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 26 centów za porcję. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, ekstrakt z wanilii, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Naleśniki z pączkami z syropem z polewą z pączków, Pączkowe gofry z klonową glazurą, oraz Piernikowe pączki Wafle z klonową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz masło, mleko, syrop kukurydziany i wanilię w średnim rondlu i podgrzewaj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści. Zmniejszyć ogień do niskiej, dodać czekoladę i ubijać, aż się stopi. Wyłączyć ogień, dodać cukier puder i ubić na gładką masę.
Umieścić mieszaninę na misce z ciepłą wodą i zanurzyć pączki natychmiast. Pozostaw glazurę na 30 minut przed podaniem.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować to Atlantis Albarino. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Elegancki kolor cytrynowo-żółty, czysty i błyszczący. Jest to bardzo intensywne wino na nosie o trwałych aromatach jakości, przypominające zielone jabłko i owoce tropikalne, takie jak ananas. Na podniebieniu jest długie i trwałe z idealną kwasowością, która pasuje do jego ciała, dzięki czemu jest bardzo przyjemnym winem pełnym wrażeń. To cudownie chrupiące i orzeźwiające wino jest zbierane ręcznie w małych plastikowych pudełkach. Winogrona są selekcjonowane i tłoczone. Po uzyskaniu moszczu rozpoczyna się proces fermentacji alkoholowej, który odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej w temperaturze 64 stopni Fahrenheita. Po okresie fermentacji przeprowadza się regały w celu oddzielenia osadu; następnie przechodzi stabilizację na zimno, jest filtrowany, a następnie butelkowany.