Polewa z pomidorów i bazylii
Polewa z pomidorów i bazylii może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, ząbków czosnku, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Risotto cytrynowo-bazyliowe z polewą pomidorową, Lody waniliowe z polewą brzoskwiniowo-bazyliową, oraz Bazylia czosnek piersi z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill lub brojlery.
W średniej misce, połączyć pomidory, bazylia, czarny pieprz, i plasterki czosnku. Odstawić.
Grill lub tosty kromki chleba, aż złoty kolor, o 2 do 4 minut na stronie. 1 stronę każdego kromki chleba natrzeć pokrojoną stroną ząbków czosnku, następnie posmarować oliwą z oliwek.
Doprawić mieszankę pomidorową solą, a na każdą kromkę chleba łyżką wymieszać część mieszanki pomidorowej.
Posypać solą i natychmiast podawać gorącą bruschettę.