Polewa Malinowa
Polewa malinowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,05 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier, szybko gotującą się tapiokę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i FODMAP przyjazny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mango-Polewka Malinowa, Polewka malinowa do sernika, oraz Muffinki malinowe z polewą Streusel podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połączyć cukier i tapiokę.
Dodaj jedno opakowanie malin; wymieszaj do pokrycia.
Wymieszać z wodą, laską cynamonu, solą i gałką muszkatołową. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Dodać sok z cytryny i masło; mieszać, aż masło się rozpuści. Schłodzić przez 20 minut.
Wyrzucić laskę cynamonu. Delikatnie wymieszać pozostałe maliny. Przykryć i schłodzić do schłodzenia.