Polewa Imbirowo-Migdałowa

Polewa Imbirowo-Migdałowa
Imbir-migdałowa polewa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 477 kalorii, 11g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz skrócenie, proszek do pieczenia, zmielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasto Jagodowe Z Kruszonką Migdałową, Tarta Migdałowa Z Polewą Żurawinową, oraz Pieczone morele z polewą migdałową.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki; pokrój w skracanie widelcem lub blenderem do ciasta, aż będą kruche. Wymieszaj zmielony imbir, prażone migdały i tyle mleka, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn