Polenta łyżka chleb na grzyby Portabella

Polenta łyżka chleb na grzyby Portabella
Chleb Polenta łyżka na grzyby Portabella jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 8G białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz roma pomidor, parmezan, odparowane mleko beztłuszczowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Spróbuj Przegrzebki z polentą, grzybami, Sherry i natką pietruszki, Smażone Grzyby Portabella, oraz Grillowane Grzyby Portabella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 5-do 6-quart patelni, mieszanka polenta, bulion z kurczaka, 1 szklanka wody i odparowane mleko beztłuszczowe. Wymieszać na dużym ogniu, aż mieszanina się zagotuje, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, aż polenta będzie gładka do smaku, o 15 protokół. Wymieszać z rozdrobnionym parmezanem, mielonym świeżym szczypiorkiem lub zieloną cebulą, szałwią oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Mleko Bez TłuszczuMleko Bez Tłuszczu
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Podczas gdy polenta gotuje, w głębokiej misce, z mikserem na dużej prędkości, ubijać 4 duże białka, aż utrzymają miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wyjąć polentę z ognia i wymieszać z 2 dużymi żółtkami i około 1/3 ubitych białek, następnie złożyć pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4
W międzyczasie wypłucz 6 czapek grzybowych portabella (4 1/2 do 5 cali. szeroki) i pat suche. Topy natrzeć lekko oliwą z oliwek lub sałatki (w sumie około 2 łyżeczki).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Duże Kapelusze Pieczarek Portobello, Usunięte Trzony I Blaszki4 Duże Kapelusze Pieczarek Portobello, Usunięte Trzony I Blaszki
Olej SałatkowyOlej Sałatkowy
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Kłaść czapki, skrzela bok w dół i obok siebie, w patelni 10 na 15 cali. Broil 4 do 6 cali od ciepła, aż grzyby zaczną wyciekać sok; odwróć je i broil aż elastyczne po wygięciu, 8 do 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Pomidora opłukać i osuszyć; pomidora pokroić w poprzek na cienkie plasterki papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
7
Lekko olej płytkie 3-quart (9-na 13-in.) zapiekanka. Ułóż kapsle grzybowe, skrzela do góry, w jednej warstwie w zapiekance; wlej soki grzybowe wokół kapsli.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
8
Łyżkę chleba rozprowadzić w równomiernej, solidnej warstwie nad grzybami. Ułóż plastry pomidora na łyżce chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
9
Piec w piekarniku 375, aż łyżka chleba jest dobrze rumiane na brzegach i lekko rumiane na górze, o 40 minut (o 30 minut w piecu konwekcyjnym).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
10
Pokrój łyżkę chleba i grzybów na porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
11
Przenieść do płyt za pomocą szerokiej szpatułki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn