Polenta łyżka chleb na grzyby Portabella

Polenta łyżka chleb na grzyby Portabella
Chleb Polenta łyżka na grzyby Portabella jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 8G białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz roma pomidor, parmezan, odparowane mleko beztłuszczowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Spróbuj Przegrzebki z polentą, grzybami, Sherry i natką pietruszki, Smażone Grzyby Portabella, oraz Grillowane Grzyby Portabella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 5-do 6-quart patelni, mieszanka polenta, bulion z kurczaka, 1 szklanka wody i odparowane mleko beztłuszczowe. Wymieszać na dużym ogniu, aż mieszanina się zagotuje, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, aż polenta będzie gładka do smaku, o 15 protokół. Wymieszać z rozdrobnionym parmezanem, mielonym świeżym szczypiorkiem lub zieloną cebulą, szałwią oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Mleko Bez TłuszczuMleko Bez Tłuszczu
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Podczas gdy polenta gotuje, w głębokiej misce, z mikserem na dużej prędkości, ubijać 4 duże białka, aż utrzymają miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wyjąć polentę z ognia i wymieszać z 2 dużymi żółtkami i około 1/3 ubitych białek, następnie złożyć pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4
W międzyczasie wypłucz 6 czapek grzybowych portabella (4 1/2 do 5 cali. szeroki) i pat suche. Topy natrzeć lekko oliwą z oliwek lub sałatki (w sumie około 2 łyżeczki).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Duże Kapelusze Pieczarek Portobello, Usunięte Trzony I Blaszki4 Duże Kapelusze Pieczarek Portobello, Usunięte Trzony I Blaszki
Olej SałatkowyOlej Sałatkowy
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Kłaść czapki, skrzela bok w dół i obok siebie, w patelni 10 na 15 cali. Broil 4 do 6 cali od ciepła, aż grzyby zaczną wyciekać sok; odwróć je i broil aż elastyczne po wygięciu, 8 do 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Pomidora opłukać i osuszyć; pomidora pokroić w poprzek na cienkie plasterki papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
7
Lekko olej płytkie 3-quart (9-na 13-in.) zapiekanka. Ułóż kapsle grzybowe, skrzela do góry, w jednej warstwie w zapiekance; wlej soki grzybowe wokół kapsli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
8
Łyżkę chleba rozprowadzić w równomiernej, solidnej warstwie nad grzybami. Ułóż plastry pomidora na łyżce chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
9
Piec w piekarniku 375, aż łyżka chleba jest dobrze rumiane na brzegach i lekko rumiane na górze, o 40 minut (o 30 minut w piecu konwekcyjnym).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
10
Pokrój łyżkę chleba i grzybów na porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
11
Przenieść do płyt za pomocą szerokiej szpatułki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn