Polenta zapiekana z sosem pomidorowo-borowikowym

Polenta zapiekana z sosem pomidorowo-borowikowym
Polenta zapiekana z sosem pomidorowo-borowikowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 20g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.98 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pinot noir, parmezan, paczki polenta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polenta z dzikich grzybów z sosem borowikowym, Cheesy Polenta-Zapiekanka Z Zielonych Pomidorów, oraz Maui cebula i kozi ser Tortellini z sosem pomidorowo-porzeczkowym i borowikami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć grzyby i 1/2 szklanki wrzącej wody i odstawić, aż kuleje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W międzyczasie pokrój polentę w poprzek na plasterki o grubości 1/2 cala. Podziel plastry między 4 płytkie 2-szklanki zapiekane dania lub ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Piec w piekarniku 450 do nagrzania, około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Gdy polenta piecze, delikatnie pocieraj grzyby, aby uwolnić ziarno, a następnie wyciągnij z wody, wyciśnij do sucha i drobno posiekaj. Płyn rezerwowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Umieść grzyby na patelni o średnicy 10-12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wlać większość moczonego płynu, odrzucając ziarnistą pozostałość.
7
Dodaj pomidory, Wino i bazylię. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować około 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Wyjmij polentę z piekarnika i równomiernie na niej łyżkę sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Posypać serem jack i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
10
Broil 6 cali od ciepła, aż sery zaczną brązowieć, o 6 protokół.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn