Polenta z serem Gorgonzola

Polenta z serem Gorgonzola
Polenta z serem Gorgonzola wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 54 centy za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 339 kalorii, 7G białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. 4 osoby były pod wrażeniem tej receptury. Tylko nielicznym bardzo spodobał się ten dodatek. Mieszanka dodatkowej soli i pieprzu, masła, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 26%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Polenta z czerwonej papryki z gorgonzolą, Polenta z Gorgonzolanem i migdałami, oraz Polenta z porami i gorgonzolą podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 szklanek wody do wrzenia w ciężkim dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać 1 3/4 łyżeczki soli. Stopniowo ubijamy mąkę kukurydzianą. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, a mąka kukurydziana będzie delikatna, często mieszając, około 20 minut. Po 10 minutach możesz przełączyć się na drewnianą łyżkę, aby ułatwić mieszanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wyłącz ogrzewanie.
4
Dodać masło, śmietanę i Gorgonzolę i mieszać, aż ser się rozpuści. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
GorgonzolaGorgonzola
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Przełóż polentę do miski i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Uwaga: jeśli robisz polentę z wyprzedzeniem, umieść ją na podwójnym kotle i przykryj folią, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn