Polenta z rukolą to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, sól, polentę do szybkiego gotowania i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 27%. Spróbuj Kremowa Polenta z kurczakiem, karmelizowana szalotka, rukola, Kotlety cielęce z pieczoną szalotką, rukolą i miękką polentą, oraz Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wodę i sól w dużym rondlu. Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Stopniowo ubijaj polentę. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego. Stale mieszaj, aż polenta zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Dodać czosnek i rukolę i mieszać, aż rukola zwiędnie. Wymieszaj masło, śmietanę i ser, jeśli używasz. Polentę doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz