Polenta z kukurydzą i sałatką z pomidorów to bezglutenowe przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 628 kalorii. Na $5.59 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, garść bazylii, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Parmezan Polenta steki z sałatką pomidorowo-kukurydzianą, Parmezan Polenta steki z sałatką pomidorowo-kukurydzianą i Cri, oraz Zwiędła Sałatka z Chard z grzankami Polenta i ciepłym winegretem z pomidorów wiśniowych dla podobnych receptur.