Polenta z karczochem Ragout jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 634 kalorie, 24g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz polentę, sól, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowa Polenta z karczochem, karmelizowaną cebulą i oliwkowym Ragout, Polenta - Kiełbasa Ragout, oraz Ragout grzybowy z polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Polenta, wodę i sól połączyć w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Umieścić na umiarkowanie wysokim ogniu i doprowadzić do wrzenia, ubijając co jakiś czas. Gotować na wolnym ogniu i gotować delikatnie (częściowo przykryte pokrywką) przez 15 minut. Wymieszać z masłem i serem, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu, dodać cebulę i gotować, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek i gotować 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodać wszystkie pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż lekko zgęstnieje.
4
Podawać na ciepłej miękkiej polencie i posypać każdą porcję odrobiną sera.