Polenta z karczochem Ragout jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 634 kalorie, 24g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz polentę, sól, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowa Polenta z karczochem, karmelizowaną cebulą i oliwkowym Ragout, Polenta - Kiełbasa Ragout, oraz Ragout grzybowy z polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Polenta, wodę i sól połączyć w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Umieścić na umiarkowanie wysokim ogniu i doprowadzić do wrzenia, ubijając co jakiś czas. Gotować na wolnym ogniu i gotować delikatnie (częściowo przykryte pokrywką) przez 15 minut. Wymieszać z masłem i serem, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część