Polenta Trójkąty Nadziewane Pikantną Zieleniną I Serem

Polenta Trójkąty Nadziewane Pikantną Zieleniną I Serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj trójkątów Polenta nadziewanych pikantnymi zieleniami i serem. Ten przepis służy 2. Na 4,71 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1136 kalorii, 38g białka, oraz 76 g tłuszczu na porcję. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz buraki, ser provolone, płatki chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Polenta Trójkąty z kozim serem i grzybami, Spicy Goat Cheese & Butternut Squash Triangles, oraz Filo Trójkąty Nadziewane świeżym serem (briouats bil jben) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zagotować wodę w dużym garnku do zupy i dodać 5 łyżeczek soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Trzepać mąkę kukurydzianą cienkim, powolnym strumieniem. Mieszać nieprzerwanie przez 2 minuty. Przykryć i zmniejszyć ogień do żywego gotować na wolnym ogniu. Wymieszać jedną minutę z każdej minuty przez łącznie czterdzieści minut, a następnie odkryć i gotować jeszcze pięć minut. W tym momencie powinien być kremowy i gęsty. Trzymaj go na gorąco, aż będziesz gotowy do złożenia naczynia, w przeciwnym razie zostanie skonfigurowany.Tymczasem na dużej patelni podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim wysokim płomieniu. Cebulę i czosnek smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Dodać cienko pokrojone łodygi chard i saute przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Dodaj liście. Jest ok, jeśli są jeszcze mokre. Być może trzeba będzie dodać je w partiach, aby je wszystkie w garnku, czekając, aż pierwsza wiązka "topi się" trochę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać płatki chili, czerwone Wino i 1 łyżeczkę soli. Wymieszać, przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, aż będą w pełni miękkie. Smak i dostosować sól i płatki chili.Nasmarować 13" x 18 " pół arkusza pan (aka jelly roll pan).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wlać połowę polenty i rozprowadzić na równą warstwę. Top z podsmażonych zieleni (pozostawiając nadmiar płynu) i sera Caciocavallo, rozprowadzając je tak równomiernie, jak to możliwe. Przykryj pozostałą polentą i użyj szpatułki, aby utworzyć równą warstwę.Przykryj folią i pozostaw do schłodzenia, aż polenta utworzy się firma, co najmniej kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
ZieloniZieloni
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Piec w temperaturze 375 do ogrzania, następnie dusić, aż górna warstwa sera będzie rumiana, następnie pokroić w trójkąty i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia53
Magazyn