Polenta kwadraty z grzybowym Ragu

Polenta kwadraty z grzybowym Ragu
Polenta kwadraty z grzybowym Ragu może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 27 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, masła, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Polenta kwadraty z grzybowym ragu, Pieczarkowe Ragu z serową polentą, oraz Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić wodę, 1 łyżkę masła i 1/2 łyżeczki soli do wrzenia w ciężkim średnim rondlu. Stopniowo ubijaj polentę. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego. Stale mieszaj, aż polenta zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać polentę do nasmarowanej 9 na 9-calową patelnię do pieczenia, rozprowadzając tak, aby była gruba na 1/3 cala. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej, aż do Ustawienia, O 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
W międzyczasie rozgrzej olej na ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać grzyby i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i saute, aż soki odparować, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Dodać czosnek i saute, aż grzyby są złociste, o 2 minut dłużej. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8
Dodaj Marsalę. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż Marsala zmniejszy się o około połowę, o 5 protokół. Mąkę i pozostałe 2 łyżki masła wymieszać w małej misce, aby utworzyć pastę, a następnie wymieszać pastę z mieszanką grzybową. Przykryć i dusić, aż sos lekko zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Zdjąć z ognia. Natkę pietruszki wymieszać z ragu. Doprawić do smaku ragu solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
10
Pokrój polentę na kwadraty wielkości 36 kęsów. Ułóż kwadraty polenta na talerzu. Łyżka ciepłego ragu na szczycie polenty i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn