Polenta kwadraty z grzybowym Ragu
Polenta kwadraty z grzybowym Ragu może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 27 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, masła, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Polenta kwadraty z grzybowym ragu, Pieczarkowe Ragu z serową polentą, oraz Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić wodę, 1 łyżkę masła i 1/2 łyżeczki soli do wrzenia w ciężkim średnim rondlu. Stopniowo ubijaj polentę. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego. Stale mieszaj, aż polenta zgęstnieje, około 5 minut.
Wlać polentę do nasmarowanej 9 na 9-calową patelnię do pieczenia, rozprowadzając tak, aby była gruba na 1/3 cala. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej, aż do Ustawienia, O 15 minut.
W międzyczasie rozgrzej olej na ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i saute, aż soki odparować, o 8 protokół.
Dodać czosnek i saute, aż grzyby są złociste, o 2 minut dłużej. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
Dodaj Marsalę. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż Marsala zmniejszy się o około połowę, o 5 protokół. Mąkę i pozostałe 2 łyżki masła wymieszać w małej misce, aby utworzyć pastę, a następnie wymieszać pastę z mieszanką grzybową. Przykryć i dusić, aż sos lekko zgęstnieje, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia. Natkę pietruszki wymieszać z ragu. Doprawić do smaku ragu solą i pieprzem.
Pokrój polentę na kwadraty wielkości 36 kęsów. Ułóż kwadraty polenta na talerzu. Łyżka ciepłego ragu na szczycie polenty i podawać natychmiast.