Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym

Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym
Polędwica wieprzowa z sosem grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka polędwicy wieprzowej, pietruszka z płaskim liściem, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym Marsala, Nadziewane polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowym Shiitake, oraz Prosciutto-Polędwica wieprzowa faszerowana sosem pieczarkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść małą patelnię do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Posypać wieprzowinę równomiernie 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek do rozgrzanej patelni i zawirować, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj wieprzowinę do patelni. Piecz w temperaturze 425 przez 20 minut lub do momentu włożenia termometru w najgrubszą porcję wieprzowiny 145, obracając po 10 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Wyjąć wieprzowinę z patelni i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Umieść patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
7
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Dodać grzyby; smażyć 4 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
9
Dodać czosnek i podsmażyć 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać z octem i doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować 1 minutę lub aż płyn prawie odparuje, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i bulionu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż płyn zmniejszy się do 1/3 szklanki (około 7 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Zdjąć z ognia i wymieszać z crme frache i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
11
Wieprzowinę pokroić w poprzek na plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
12
Umieść 3 uncje wieprzowiny na każdym z 4 talerzy, i top każdej porcji z około 2 1/2 łyżki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
13
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn