Polędwiczki Wieprzowe Adobo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej Adobo. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,69 zł za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, polędwicę wieprzową, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Filete de Cerdo con Adobo (Polędwica wieprzowa marynowana), Adobo-marynowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową, oraz Grillowana Sałatka z polędwicy wieprzowej Adobo ze śliwkami i migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę kroimy wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwórz połówki, układając wieprzowinę płasko. Pokrój każdą połowę wzdłuż, cięcie na drugą stronę, ale nie przez drugą stronę; otwórz płasko.
Umieść folię na wieprzowinę; Funt do równej grubości za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Usuń 1 chile i 1 łyżeczka sosu z puszki; rezerwy pozostałe chiles i sos do innego użytku. Drobno posiekać chile.
Połączyć posiekane chile, 1 łyżeczka sosu, i pozostałe składniki w małej misce do mieszania.
Rozłóż mieszaninę chile na wieprzowinie, pozostawiając 1/2-calową granicę wokół krawędzi.
Roll up wieprzowina, jelly roll fashion, zaczynając od krótkiej strony. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych sznurkiem.
Umieścić wieprzowinę na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut lub aż termometr do mięsa zarejestruje 16
Przykryć lekko folią; odstawić 5 minut.
Usuń Sznurek i pokrój w plasterki o grubości 1/2 cala.