Polędwiczki Nadziewane Boczkiem

Polędwiczki Nadziewane Boczkiem
Boczek zawinięte Nadziewane polędwiczki może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 302 kalorie, 31g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.61 za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka ząbków czosnku, polędwiczki wieprzowe, śliwkowe migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Nadziewane polędwiczki wieprzowe z boczkiem i sosem jabłkowo-Rieslingowym, Faszerowany dorsz zawinięty w boczek, oraz Nadziewany Boczek Zawinięty Jalps dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać wzdłużnie szczeliny przez środek każdej polędwicy w ciągu 1/2 cala. z dołu. Polędwica otwarta tak, że leży płasko; przykryć folią. Spłaszczyć do 1/2 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
2
Usuń plastik.
3
W małej misce, połączyć ser pleśniowy, migdały, cebula, rozmaryn, czosnek i pieprz płatki w razie potrzeby. Podziel między polędwiczki. Polędwiczki zamknąć i posypać solą i pieprzem. Owiń każdy z dwoma paskami boczku; zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Na dużej patelni, brązowy wieprzowina ze wszystkich stron w partiach, aż boczek jest prawie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Umieścić na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
6
Piec w temperaturze 425° przez 8-12 minut lub do momentu, gdy termometr włożony do mięsa wieprzowego ma wartość 145°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Odstawić na 5 minut. Wyrzucić wykałaczki przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn