Polędwiczki Nadziewane Boczkiem
Boczek zawinięte Nadziewane polędwiczki może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 302 kalorie, 31g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.61 za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka ząbków czosnku, polędwiczki wieprzowe, śliwkowe migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Nadziewane polędwiczki wieprzowe z boczkiem i sosem jabłkowo-Rieslingowym, Faszerowany dorsz zawinięty w boczek, oraz Nadziewany Boczek Zawinięty Jalps dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać wzdłużnie szczeliny przez środek każdej polędwicy w ciągu 1/2 cala. z dołu. Polędwica otwarta tak, że leży płasko; przykryć folią. Spłaszczyć do 1/2 cala. grubość.
W małej misce, połączyć ser pleśniowy, migdały, cebula, rozmaryn, czosnek i pieprz płatki w razie potrzeby. Podziel między polędwiczki. Polędwiczki zamknąć i posypać solą i pieprzem. Owiń każdy z dwoma paskami boczku; zabezpiecz wykałaczkami.
Na dużej patelni, brązowy wieprzowina ze wszystkich stron w partiach, aż boczek jest prawie chrupiące.
Umieścić na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 8-12 minut lub do momentu, gdy termometr włożony do mięsa wieprzowego ma wartość 145°.
Odstawić na 5 minut. Wyrzucić wykałaczki przed krojeniem.