Polędwica wołowa z pasternakiem-Ragout z grzybami

Polędwica wołowa z pasternakiem-Ragout z grzybami
Polędwica wołowa z Pasternakowo-grzybowym Ragout może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 406 kalorii, 24g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $5.23 za porcję. Jeśli masz polędwicy wołowej, sól, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać wino porto można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marynowana polędwica wołowa z karmelizowaną cebulą i Ragoutem z grzybów, Wolno pieczona polędwica wołowa z podwójnym Ragoût pieczarkowym, oraz Ragout z grzybami i pasternakiem z serową polentą.

Instrukcje

1
Aby przygotować ragout, zalać wrzątkiem porcini; odstawić na 20 minut. Przecedzić przez sito do miski; zapas płynu. Porcini drobno posiekać; podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Stopić 2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj 1/2 szklanki szalotki, czosnek i tymianek; gotować przez 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać pasternak; gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
5
Dodać pieczarki; gotować 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
6
Dodać połowę porcini i 1/2 szklanki wina; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub aż pasternak są miękkie. Wymieszać natkę pietruszki, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Odstawić; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Aby przygotować wołowinę, natrzyj 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu na polędwicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
9
Podgrzać dużą patelnię żaroodporną pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Dodać polędwicę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
11
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 140 (średnio Rzadki) lub pożądany stopień doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Umieść polędwicę na desce do krojenia; przykryj luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
13
Odstawić na 10 minut. (Temperatura polędwicy wzrośnie o 5 po staniu.)
14
Aby przygotować sos, rozpuść 1 łyżeczkę masła na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Dodaj marchew i 1/3 szklanki szalotki; podsmażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
16
Dodać reserved porcini płyn, Pozostałe porcini, 1/4 szklanki wina i bulion; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 10 protokół). Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Cienko pokroić wołowinę; podawać z ragout i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Składniki

1kilogramypolędwica wołowa, przycięta i pokrojona na pół w poprzekpolędwica wołowa, przycięta i pokrojona na pół w poprzek0Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2Batoniki toffi Heath2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.12 szklanek pieczarek ćwiartkowych (o12 szklanek pieczarek ćwiartkowych (o791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(2-calowy) julienne-cut carrot(2-calowy) julienne-cut carrot571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filiżanki suszonych borowików (ofiliżanki suszonych borowików (o23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy3971 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.bulion wołowy niskosolnybulion wołowy niskosolny4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szklanki grubo posiekanego pasternaku (oszklanki grubo posiekanego pasternaku (o591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino portowino porto1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino portowino porto0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszalotka pokrojona pionowoszalotka pokrojona pionowo1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana szalotkaposiekana szalotka3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewrząca wodawrząca woda1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielony świeży lub 1/4 łyżeczki suszonego tymiankumielony świeży lub 1/4 łyżeczki suszonego tymianku
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn