Polędwica Wołowa Asturias

Polędwica Wołowa Asturias
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Asturii z polędwicy wołowej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Na 5,88 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka pietruszki, papryka, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, Pieczona Polędwica Wołowa Rewelacja! Gdzie wołowina?, oraz Polędwica Wołowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu aż do palenia. Steki doprawiamy do smaku solą i pieprzem, następnie podsmażamy z obu stron na gorącym oleju. Zmniejszyć ogień do średniej i kontynuować gotowanie, aż steki osiągnąć pożądaną doneness, o 6 minut dla średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Usuń steki z patelni i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wymieszać mieloną cebulę i gotować, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 5 protokół. Doprawić papryką i gotować przez dodatkową minutę. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego, a następnie wlać wino. Gotować na wolnym ogniu, aż wino zmniejszy się o połowę, następnie dodać bulion wołowy, powrócić do duszenia na wolnym ogniu i gotować przez 2 minuty. Wymieszać z pokruszonym serem pleśniowym, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Aby podać, polać steki sosem i posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn