Polędwica Wołowa Asturias

Polędwica Wołowa Asturias
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Asturii z polędwicy wołowej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Na 5,88 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka pietruszki, papryka, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, Pieczona Polędwica Wołowa Rewelacja! Gdzie wołowina?, oraz Polędwica Wołowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu aż do palenia. Steki doprawiamy do smaku solą i pieprzem, następnie podsmażamy z obu stron na gorącym oleju. Zmniejszyć ogień do średniej i kontynuować gotowanie, aż steki osiągnąć pożądaną doneness, o 6 minut dla średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usuń steki z patelni i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszać mieloną cebulę i gotować, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 5 protokół. Doprawić papryką i gotować przez dodatkową minutę. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego, a następnie wlać wino. Gotować na wolnym ogniu, aż wino zmniejszy się o połowę, następnie dodać bulion wołowy, powrócić do duszenia na wolnym ogniu i gotować przez 2 minuty. Wymieszać z pokruszonym serem pleśniowym, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Aby podać, polać steki sosem i posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn