Polędwica Wołowa

Polędwica Wołowa
Polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jeśli masz sól, polędwica wołowa, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczeń Z Polędwicy Wołowej, Polędwica Wołowa, oraz Polędwica wołowa z Cezarem.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Wyciąć nadmiar tłuszczu z mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Umieść mięso na półce w płytkiej patelni do pieczenia, składając pod cienkim końcem mięsa dla równej grubości. Natrzeć czosnkiem, posypać mąką i solą. Top z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Piec 45 min. do 1 godziny lub do 66°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
5
Wyjąć z piekarnika. Przykryć folią; odstawić 10 min. lub do średniej doneness (160F) przed krojeniem. Tymczasem, gotować grzyby na maśle w dużej patelni do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Foremki Na MuffinyForemki Na Muffiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
6
Podawać mięso posypane grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia6
Magazyn