Blackened Amberjack
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Blackened Amberjack może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 110 kalorii, 21g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego pieprzu, cebuli w proszku, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Amberjack z salsą Mango-bananową, Grillowany Amberjack z wiejskim sosem śmietanowym Dijon, oraz Lokalny Amberjack z wąsami grochu i pieczonym masłem z dyni.
Instrukcje
Pokrój filet na 4 równe kawałki.
Połącz paprykę i 6 kolejnych składników w małej misce; dobrze wymieszaj. Pogłębiać ryby w mieszance przypraw; odstawić 5 minut.
Płaszcz dużą patelnię żeliwną z natryskiem do gotowania; miejsce na dużym ogniu, aż bardzo gorąco.
Dodaj rybę i gotuj 3 minuty. Obróć rybę i gotuj dodatkowe 3 do 4 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem. Ryby powinny wyglądać na zwęglone. (Może wolisz zrobić tę procedurę na zewnątrz ze względu na niewielką ilość dymu, który jest tworzony.)