Polędwica wieprzowa Madeiran jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako napój i odbywa się w ok. 45 minut. Jeśli masz wino Madera, szalotki, jabłko granny smith i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z sosem Madera, Polędwiczki wołowe zawijane boczkiem z Maderą, oraz Polędwica Wołowa Pieczona Z Sosem Pieczarkowym Madeira.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wieprzowinę natrzeć 1/2 łyżeczki oleju, tymianku, soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Podgrzać pozostałe 1/2 łyżeczki oleju w dużej, ciężkiej patelni żaroodpornej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać wieprzowinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Dodaj jabłko do patelni. W najgrubszą porcję wieprzowiny włożyć termometr do mięsa; piec w temperaturze 425 przez 17 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
6
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło. Powrót patelni do góry pieca; wymieszać w Maderze, bulion, i szalotki. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki (o 2 protokół). Wymieszać z musztardą. Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Madera
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około