Polędwica Wieprzowa Honey-Hoisin
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej Honey-Hoisin. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 153 kalorie, 25g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wodę, sos sojowy, sos hoisin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Honey Hoisin polędwiczka wieprzowa w / puree z marchwi, Honey Hoisin polędwiczka wieprzowa w / puree z marchwi, oraz Hoisin i Bourbon-polędwiczki wieprzowe.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce.
Wlać 1/4 szklanki mieszanki miodu do dużej plastikowej torebki z zamkiem błyskawicznym; rezerwy pozostałej mieszanki miodu.
Dodaj wieprzowinę do worka; uszczelnić i marynować w lodówce 30 minut, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić marynatę.
Wieprzowinę posypać solą.
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę; gotować 2 minuty, brązowienie ze wszystkich stron.
1 łyżkę miodu wymieszać z wieprzowiną; posypać sezamem.
Umieść patelnię w piekarniku.
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy) lub do pożądanego stopnia doness.
Umieścić wieprzowinę na półmisku; odstawić 5 minut.
Wieprzowinę pokroić na cienkie plasterki.
Skropić pozostałą mieszaniną miodu.