Pokruszone Placki Ziemniaczano-Rukolowe

Pokruszone Placki Ziemniaczano-Rukolowe
Pokruszone placki ziemniaczano-Rukolowe to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mascarpone, czosnek, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pokruszone nowe placki ziemniaczane z majonezem chrzanowym, Pokruszony Ziemniak, oraz Kipper ciasta rybne z majonezem rukoli.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia44
Magazyn